#

Waar vind ik een goede tekstschrijver?

Brons

 1. Complete website incl. CMS
 2. Uniek design
 3. Gratis informatiegids
 4.  
 5.  

Zilver

 1. Complete website incl. CMS
 2. Uniek design
 3. 1 Stock foto
 4. Logo Ontwerp
 5. Visitekaart Ontwerp

Goud

 1. Complete website incl. CMS
 2. Uniek design
 3. Compleet Huisstijl Ontwerp
 4. Tot 3 Stock foto’s
 5. € 50 Google Adwords tegoed

Stel je wilt de teksten op je website laten verbeteren. Er moeten goede zoekwoorden in worden verwerkt en het moeten nu eens teksten worden die prettig leesbaar zijn en waar geen spelfouten in staan. Een tekstschrijver kan je daar prima bij helpen. Je bedrijf hoeft daarvoor niet in deze stad gevestigd te zijn. De communicatie met een tekstschrijver of tekstbureau kan prima via de e-mail of telefoon. Als de schrijver weet wat je van hem of haar verwacht dan kunnen je teksten worden geschreven.

Op wat voor termijn zijn mijn teksten klaar?

Een tekstbureau werkt meestal met meerdere tekstschrijvers. Daar staat tegenover dat jij zeer waarschijnlijk niet de enige opdrachtgever bent. Het kan dus gebeuren dat je even geduld moet hebben als je een tekstbureau inhuren wilt. Maar over het algemeen mag je er vanuit gaan dat een gemiddelde opdracht van enkele duizenden woorden binnen een week wordt aangeleverd. Als er haast bij een opdracht is kun je dat aangeven. Vaak wordt er dan wel een hoger tarief gerekend. Maar het voordeel is dat je je teksten met voorrang krijgt aangeleverd.

De kwaliteit van de teksten

Je mag verwachten dat een ervaren tekstschrijver goede en foutloze content aanlevert. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat teksten volledig foutloos zijn. Een tekstschrijver is ook maar een mens en de spellingcontrole ziet ook niet alles. Als je wilt dat je teksten absoluut geen fouten meer bevatten dan moeten ze kritisch worden geredigeerd en dat kost extra tijd en hier wordt vaak een hoger tarief voor berekend. De algemene kwaliteit van je teksten moet natuurlijk wel goed zijn als je een beroep doet op een professionele tekstschrijver voor je webteksten.

Unieke content voor je website

Bij een tekstbureau wordt altijd gecontroleerd of je teksten geen plagiaat bevatten. Een tekstschrijver die zich hieraan schuldig maakt vliegt doorgaans direct de laan uit maar helemaal uit te sluiten is het niet. Daarom gebruikt een professioneel bureau bepaalde software om te controleren of een tekst echt uniek is. Als dit niet het geval is loop je immers het risico problemen te krijgen met de eigenaar van de website waar de tekst vandaan is gehaald. Ook op je eigen website is het niet handig om teksten te dupliceren. Laat dus voor elke pagina unieke teksten schrijven. Dit kost misschien wat meer, maar het levert uiteindelijk wel een beter resultaat voor je website op.

Bedrijfsgegevens
#
 • Dutch Starters
 • (Onderdeel van DaMedia)
 • Schippersstraat 16
 • 9641 HT Veendam
Voordelen
 • CMS biedt de mogelijkheden om eenvoudig, geavanceerde techniek binnen uw website te gebruiken.
 • 30 dagen niet goed altijd geld terug garantie!
 • Keuze uit 4 templates welke volledig aangepast kunnen worden aan uw huisstijl!
Bel mij terug

Door onderstaand formulier in te vullen nemen wij z.s.m. telefonisch contact met u op.