#

Het voordeligste website pakket!

Brons

 1. Complete website incl. CMS
 2. Uniek design
 3. Gratis informatiegids
 4.  
 5.  

Zilver

 1. Complete website incl. CMS
 2. Uniek design
 3. 1 Stock foto
 4. Logo Ontwerp
 5. Visitekaart Ontwerp

Goud

 1. Complete website incl. CMS
 2. Uniek design
 3. Compleet Huisstijl Ontwerp
 4. Tot 3 Stock foto’s
 5. € 50 Google Adwords tegoed

Het Dutch Starters website pakket is speciaal opgesteld om (beginnende) ondernemers te ondersteunen. De zorg om goed vertegenwoordigd te zijn op het internet kunnen wij alvast van u wegnemen.

Wij kunnen u een compleet website pakket aanbieden vanaf € 150,-. Dit bedrag is eenmalig en hiervoor krijgt u een compleet pakket met vele voordelen (bekijk de verschillende pakketten).

Veel van onze concurrenten welke soortgelijke pakketten aanbieden zullen een hoger bedrag in rekening brengen, ook is dit vaak niet eenmalig, maar betaald u dit bedrag per jaar. Als (beginnend) ondernemer zit u natuurlijk niet op hoge (vaste) kosten te wachten.

Wij hebben onze werkwijze gestandaardiseerd en in pakketten onderverdeeld. Samen met het gebruik van slimme opensource technieken kunnen wij u deze service zo scherp aanbieden.

Om uw website op internet te vertonen heeft u naast ons pakket een webhosting en domeinnaam nodig. De definitie van webhosting is het op internet beschikbaar stellen van een website. Deze rol wordt, normaal gesproken, vervuld door een provider. Een domeinnaam is de eerste stap in het proces om uw bedrijf ook op het internet een goede plaats te geven. Een goedgekozen domeinnaam straalt vertrouwen uit en biedt uw klanten een herkenbare plaats op het internet.

Uw website op internet beschikbaar stellen is niet kosteloos, maar zorgt niet voor hoge maandelijkse kosten, welke concurrenten vaak wel doorrekenen aan de klant.

Bij Dutch Starters zit het domeinnaam en de webhosting in de prijs na het eerste jaar zijn de kosten €36,- tot €48,- voor de .nl domeinregistratie en de hosting van de website.

gratis digitale informatie gids

Gratis Digitale Informatiegids

Met behulp van onze gratis digitale informatie gids en CMS kunt u gemakkelijk zelf uw website beheren. Informatiegids met o.a.:

 • Al uw persoonlijke website gegevens overzichtelijk bij elkaar
 • Een handleiding voor het gebruik van het CMS
 • Het instellen van uw e-mail in Windows Live
Bedrijfsgegevens
#
 • Dutch Starters
 • (Onderdeel van DaMedia)
 • Schippersstraat 16
 • 9641 HT Veendam
Voordelen
 • CMS biedt de mogelijkheden om eenvoudig, geavanceerde techniek binnen uw website te gebruiken.
 • 30 dagen niet goed altijd geld terug garantie!
 • Keuze uit 4 templates welke volledig aangepast kunnen worden aan uw huisstijl!
Bel mij terug

Door onderstaand formulier in te vullen nemen wij z.s.m. telefonisch contact met u op.