#

Effectief uren bijhouden

Brons

 1. Complete website incl. CMS
 2. Uniek design
 3. Gratis informatiegids
 4.  
 5.  

Zilver

 1. Complete website incl. CMS
 2. Uniek design
 3. 1 Stock foto
 4. Logo Ontwerp
 5. Visitekaart Ontwerp

Goud

 1. Complete website incl. CMS
 2. Uniek design
 3. Compleet Huisstijl Ontwerp
 4. Tot 3 Stock foto’s
 5. € 50 Google Adwords tegoed

Zo houd je als startup effectief je uren bij

Een nieuw bedrijf beginnen is geen eitje. Als startup kom je namelijk voor veel uitdagingen te staan. Daarom is het belangrijk om alle activiteiten en ontwikkelingen goed bij te houden om het overzicht goed te bewaren, zodat je je bedrijf goed kunt runnen. Een goede urenregistratie is ook essentieel voor een onderneming. Als je de uren niet bijhoudt, weet je simpelweg niet hoeveel er uitbetaald of gefactureerd moet worden. Wanneer de urenregistratie op de juiste manier wordt bijgehouden, is het een stuk makkelijker en misschien zelfs wel leuk om te doen.

Doe je urenregistratie online

Wil je snel en handig je werkuren bijhouden? Met een urenregistratiesysteem maak je je tijdregistratie een stuk makkelijker. Met een paar klikken kun je zo een overzicht uitdraaien van de gewerkte uren. Met deze urenadministratie software heb je niet meer de ergernis van onoverzichtelijke spreadsheets, omdat je alle gewerkte uren per project, klant en activiteit kunt verwerken en indelen. Hiermee zie je in één oogopslag alle gegevens in.

urenregistratie

Deel je uren in per project

Je uren classificeren heeft naast een beter overzicht in alle activiteiten ook andere voordelen. Wanneer je de gewerkte uren goed indeelt per project en activiteit, krijg je na verloop van tijd een beter beeld van de benodigde tijd voor toekomstige projecten. Daarnaast geeft het je ook inzicht in welke opdrachten en projecten interessant voor je zijn, zodat je weet wat je op dat moment beter niet of juist wel kunt aannemen. Je kunt zelfs je acquisitie hierop aanpassen.

Weet welke uren je moet registreren

Om je bedrijfsvoering goed in kaart te brengen, is het alleen bijhouden van de te factureren uren niet voldoende. Je wil namelijk ook een goed beeld krijgen van hoe efficiënt je als startup werkt. Houdt bijvoorbeeld ook de uren bij die je besteedt aan de boekhouding en administratie. Denk hierbij aan het maken en versturen van facturen, het contact met je boekhouder of accountant en het doen van je belasting. Registreer daarnaast ook de uren die je besteed aan verkoopgerelateerde dingen zoals het contact met klanten, het maken van offertes en het onderhoud van je website. Tot slot moet je de uren die je aan reizen besteedt niet vergeten. Wanneer je regelmatig klanten bezoekt, kunnen deze uren namelijk snel oplopen. Deze uren zijn tevens de uren die tellen om aanspraak te maken op de ondernemersaftrek. Dus naast een goed inzicht in je bedrijfsvoering heb je meteen een urenoverzicht voor de Belastingdienst.

Koppel je urenregistratie aan andere programma’s

Om de urenregistratie nog efficiënter te laten verlopen, kun je het systeem aan andere programma’s koppelen. Je kunt bijvoorbeeld je urenregistratie systeem integreren met een factuur- of boekhoudprogramma. Met de koppeling tussen een urenregistratiesysteem en een facturatiesysteem kun je de gewerkte uren automatisch factureren en op een simpele manier inboeken. Doordat je deze systemen met elkaar integreert, automatiseer je de administratie en laat je bedrijfsprocessen hiermee een stuk efficiënter verlopen. Dit bespaart je uiteindelijk een hoop tijd en geld.

Mobiele urenregistratie

Wanneer je net een bedrijf bent begonnen, ben je waarschijnlijk veel onderweg om nieuwe klanten te bezoeken en potentiële klanten te benaderen. Naast online urenregistratie via je Pc of Mac kun je dit tegenwoordig ook via je smartphone doen. Dit doe je via een urenregistratie app. Het grote voordeel van zo’n app is dat je in principe altijd en overal je uren bij kunt houden. Je bent hierdoor flexibel inzetbaar binnen verschillende werkomgevingen. Het in- en uitklokken doe je eenvoudig door op ‘start; of ‘stop’ te drukken voor elke activiteit. Daarnaast zijn er urenregistratie apps waarmee je automatisch in en uit kunt klokken. Wanneer een uren app context aware is, kan jouw precieze locatie worden waargenomen door de app. Met gps coördinaten matcht het systeem de locatie met een klant uit het systeem. Wanneer je op de locatie aankomt, word je ingecheckt en als je weer vertrekt checkt het systeem je weer uit.

Bedrijfsgegevens
#
 • Dutch Starters
 • (Onderdeel van DaMedia)
 • Schippersstraat 16
 • 9641 HT Veendam
Voordelen
 • CMS biedt de mogelijkheden om eenvoudig, geavanceerde techniek binnen uw website te gebruiken.
 • 30 dagen niet goed altijd geld terug garantie!
 • Keuze uit 4 templates welke volledig aangepast kunnen worden aan uw huisstijl!
Bel mij terug

Door onderstaand formulier in te vullen nemen wij z.s.m. telefonisch contact met u op.